My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του


Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

View larger image

CODE: 024082

List price: 65,00
Our price: 58,50
You save: 6,50 (10%)
9789603571384
Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης

Description
Reviews

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Author: Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης
ISBN: 9789603571384
Pages: 782
Format: 17 X 24
Binding: Paperback 
Pub. Year: 2020


Η νέα έκδοση καλύπτει τα βασικά θέματα της τεχνολογίας του κρέατος και των προϊόντων του. Απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της αλυσίδας του κρέατος. Παρουσιάζεται με ευσύνοπτο και λειτουργικό τρόπο όλο το απαραίτητο υλικό για την κάλυψη των σχετικών θεμάτων, ενώ οι βιβλιογραφικές πηγές δίνουν το έναυσμα  για  περαιτέρω  εμβάθυνση  στο  αντικείμενο.
Στα δεκατρία κεφάλαια του βιβλίου εξετάζεται η δομή και η σύσταση του μυϊκού ιστού και δεδομένου του επηρεασμού της ασφάλειας και ποιότητας του κρέατος από τις καταστάσεις πριν, κατά και μετά τη σφαγή, αναπτύσσεται η ευζωία, η μεταφορά και ο χειρισμός των ζώων ante mortem και οι μεταβολές και επιδράσεις post mortem  κατά τη μετατροπή του μυϊκού ιστού σε κρέας, περιλαμβανομένης της πρότασης  περί  αλλαγών  στην  τεχνολογία  σφαγής.
Εξετάζεται η τεχνολογία παραγωγής των προϊόντων κρέατος, οι αιτίες των ελαττωμάτων τους και παρουσιάζεται, σχολιάζεται η τρέχουσα ταξινόμηση των προϊόντων  με  βάση  το  κρέας  και  των  παρασκευασμάτων  κρέατος.
Σημαντικό τμήμα της έκδοσης καλύπτεται με τα θέματα ταξινόμησης και τεμαχισμού των σφαγίων των θηλαστικών και των πουλερικών, της ποιότητας του κρέατος και της επισήμανσης του κρέατος, του κρέατος ως συστατικό και ως πρωταρχικό  συστατικό,  συμπεριλαμβανομένου  του  σχετικού  νομικού  πλαισίου.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...