Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Improving the flavour of cheese (Βελτίωση της γεύσης του τυριού - έκδοση στα αγγλικά)


Improving the flavour of cheese (Βελτίωση της γεύσης του τυριού - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005065

Τιμή: 242,82
9780849391583
Bart Weimer

Περιγραφή
Reviews

Improving the flavour of cheese

Συγγραφέας: Bart Weimer
ISBN: 9780849391583
Σελίδες: 580
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2007

 

With contributions from a distinguished team of authors, this collection reviews the wealth of recent research on how to improve the flavor of cheese. The book begins by reviewing the sources of flavor in cheese and the biochemistry of flavor development. It includes starter culture development, carbohydrate metabolism, commercially important traits, and functional genomics. Subsequent chapters cover ingredients and processing parameters, physical factors affecting flavor, controlling off flavors, and monitoring fermentation and ripening. The book includes coverage of modelling, defining, and measuring cheese flavor as well as case studies for hard, soft-ripened, and low-fat cheeses.
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...