Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

HACCP


HACCP

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 419001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 34,99
Η Τιμή μας: 31,49
Κερδίζετε : 3,50 (10%)
9789608767867
Γιάννης Ζαμπετάκης, Νίκος Γδοντέλης

Περιγραφή
Reviews

HACCP
Από το Η εως το P

Συγγραφέας: Γιάννης Ζαμπετάκης, Νίκος Γδοντέλης
ISBN: 9789608767867
Σελίδες: 215
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2006


Κάθε χρόνο αναφέρονται πάνω από 80 εκατομμύρια περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης σε όλο τον κόσμο. Τόσο το καταναλωτικό κοινό όσο και οι ελεγκτικοί φορείς ευαισθητοποιούνται ολοένα και περισσότερο στα θέματα της Υγιεινής και της Ασφάλειας τροφίμων. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πλήρη οδηγό κατανόησησς και εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων που λέγεται HACCP. Συνδυάζει ζωντανό κείμενο με αναλυτικούς πίνακες και διαγράμματα και μεταφέρει στους αναγνώστες την επιστημονική άποψη και την τεχνική εμπειρία των συγγραφέων του. Επικινδυνότητα τροφίμων: Αναλύονται οι χημικοί, φυσικοί και μικροβιολογικοί κίνδυνοι στα τρόφιμα. Ανάπτυξη συστήματος HACCP¨Περιγράφεται βήμα προς βήμα η μεθοδολογία ανάπτυξης ενός πλήρους συστήματος HACCP. Case Studies: Παρουσιάζονται παραδείγματα, πίνακες και διαγράμματα. Πιστοποίηση: Επεξηγούνται και συγκρίνονται τα πρότυπα ISO22000 και ΕΛΟΤ 1416 και η διαδικασία της πιστοποίησης. Νομοθεσία: Αναφέρονται τα κύρια σημεία των πιο σημαντικών νόμων που διέπουν την ασφάλεια των τροφίμων. Το βιβλίο είναι απαραίτητο για φοιτητές που σπουδάζουν τις Επιστήμες των Τροφίμων και για Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Μικροβιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, Επόπτες Δημοσιας Υγείας και Διατροφολόγους, για εργαζόμενους σε ελεγκτικούς φορείς τόσο του ιδιωτκού όσο και του δημόσιου τομέα, για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους ποιότητας, HACCP και ποιοτικού ελέγχοιυ, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, food and beverage managers) και για στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τροφίμων.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...