Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Γεωργική εντομολογία


Γεωργική εντομολογία

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 278005

Τιμή: 65,00
9789603949770
Helmut van Emden

Περιγραφή
Reviews

Γεωργική εντομολογία

Συγγραφέας: Helmut van Emden
ISBN: 9789603949770
Σελίδες: 342
Σχήμα: 20 Χ 25
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014

Η έκδοση του εγχειριδίου Γεωργική Εντομολογία του H. F. van Emden αποτελεί ορόσημο για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες στον τομέα της εντομολογίας που εφαρμόζεται στη γεωργία και στην κηπουρική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναφορικά ή ως γενικό σύγγραμμα.
Το βιβλίο ξεκινά με μία γενική εισαγωγή στην εντομολογία και καλύπτει τα μείζονα έντομα (και ακάρεα) που είναι επιβλαβή για τις καλλιέργειες, τα εκτρεφόμενα ζώα και τους ανθρώπους. Συμπεριλαμβάνονται, επίσης, τα σημαντικά ωφέλιμα είδη. Οι οργανισμοί ταξινομούνται σε Τάξεις και Οικογένειες εντόμων. Η έμφαση δίνεται στα μορφολογικά χαρακτηριστικά των μειζόνων ταξινομικών μονάδων, στα «χαρακτηριστικά εντοπισμού» για την αναγνώριση των Οικογενειών και της εξέλιξής τους, στα συμπτώματα που προκαλούν οι βλάβες και την οικονομική σημασία των διαφόρων παρασιτικών ειδών.
Το βιβλίο περιέχει υπέροχη έγχρωμη εικονογράφηση με περισσότερες από 400 εικόνες που απεικονίζουν αμφότερα το έντομο και τη βλάβη που προκαλείται στα φυτά, με διαγνωστικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύονται με βέλη. Η κάλυψη γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και περιλαμβάνει πολύ υλικό που πηγάζει από την ευρεία εμπειρία του συγγραφέα.
Ο H.F. VAN EMDEN είναι ένας διεθνώς σεβαστός εντομολόγος, ο οποίος έχει υπάρξει Πρόεδρος της Royal Entomological Society και της Association of Applied Biologists στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επί του παρόντος, είναι Ομότιμος Καθηγητής Κηπουρικής στο School of Agriculture, Policy and Development στο Πανεπιστήμιο του Reading, UK, όπου τα τελευταία 35 χρόνια έχει διδάξει εντομολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε διεθνείς φοιτητές της Προστασίας Καλλιεργειών. Έχει διδάξει και διεξάγει έρευνα επί της εφαρμοσμένης εντομολογίας σε έξι ηπείρους.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...