Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Functional Properties of Goat and Buffalo Milk Proteins (Λειτουργικές ιδιότητες πρωτεϊνών κατσικίσιου και βουβαλίσιου γάλακτος - έκδοση στα αγγλικά)


Functional Properties of Goat and Buffalo Milk Proteins

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 100007

Τιμή: 85,00
9783659321283
Ibrahim Mahmoud Elsayed Mahmoud

Περιγραφή
Reviews

Functional Properties of Goat and Buffalo Milk Proteins

Συγγραφέας: Ibrahim Mahmoud Elsayed Mahmoud
ISBN: 9783659321283
Σελίδες: 272
Σχήμα: 15 Χ 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2013


Milk is one of the important and useful food for life and human health because it contains a large number of important nutrients and essential to the vitality of the body and safety.The dairy goats and buffaloes from dairy very useful for human health, especially proteins such milk which have distinct characteristics health and nutrition great in this book show many of these unique qualities of proteins of these animals, such as solubility and ability to emulsifying fat and composition of persistent foam and viscosity, which qualifies them for use in many industries food and pharmaceutical, as well as how this affected

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...