Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing (Εγχειρίδιο επιστήμης και τεχνολογίας φρούτων - έκδοση στα αγγλικά)


Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing (Εγχειρίδιο επιστήμης και τεχνολογίας φρούτων - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005023

Τιμή: 220,86
9780824796433
D. K. Salunkhe, S.S. Kadam

Περιγραφή
Reviews

Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing

Συγγραφέας: D. K. Salunkhe, S.S. Kadam
ISBN: 9780824796433
Σελίδες: 632
Σχήμα: 18 Χ 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1995

 

This work offers comprehensive, current coverage of preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical and temperate regions throughout the world. It discusses over 60 major and minor crops, and details developments in fruit handling and disease control, storage practices, packaging for fruit protection, sizing equipment, conveyors, package fillers, refrigeration methods and more.
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...