Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Γονιμότητα εδαφών


Γονιμότητα εδαφών

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 171001

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.
9607116356
Ιωάννης Κ. Μήτσιος
Περιγραφή
Reviews

Γονιμότητα εδαφών
Θρεπτικά στοιχεία φυτών: Μακροθρεπτικά, μικροθρεπτικά και βαρέα μέταλλα. Μέθοδοι και εφαρμογές

Συγγραφέας: Ιωάννης Κ. Μήτσιος
ISBN: 9607116356
Σελίδες: 571
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2004


Το σύγγραμμα αυτό πραγματεύεται τις παραμέτρους εκείνες που καθορίζουν τη γονιμότητα των εδαφών, τα θρεπτικά στοιχεία των φυτών: μακροθρεπτικά (άζωτο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο) και μικροθρεπτικά στοιχεία (χαλκός, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, σίδηρος, βόριο).
Αναφέρεται εκτενώς στη διαθεσιμότητα των ανωτέρω θρεπτικών στοιχείων του εδάφους και στη λίπανση των καλλιεργειών. Η προσέγγιση του όλου θέματος είναι ευρεία, όπου εκτός από τα θρεπτικά στοιχεία των φυτών που καθορίζουν τη γονιμότητα του εδάφους μελετώνται και τα βαρέα κέλιο και υδράργυρος, η παρουσία των οποίων καθορίζει εν πολλοίς τη γονιμότητα των εδαφών.
Στο σύγγραμμα αυτό παρουσιάζονται επίσης οι εργαστηριακοί μέθοδοι προσδιορισμού των μακροθρεπτικών, μικροθρεπτικών και βαρέων μετάλλων στο έδαφος και στα φυτά καθώς και ο προσδιορισμός των ρυπογόνων στοιχείων και ουσιών στα ύδατα υδρεύσεως και αρδεύσεως, όπως των νιτρικών, νιτρωδών, φωσφορικών και βαρέων μετάλλων ( χαλκός, ψευδάργυρος, σελήνιο, κάδμιο, μόλυβδος, χρώμιο, αρσενικό, νικέλιο και υδράργυρος).

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...