Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Κτηνοτροφικές κατασκευές


Κτηνοτροφικές κατασκευές

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 162001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 40,00
Η Τιμή μας: 36,00
Κερδίζετε : 4,00 (10%)
9789607425959
Χ. Νικήτα-Μαρτζοπούλου

Περιγραφή
Reviews

Κτηνοτροφικές κατασκευές
Χωροταξία, περιβάλλον, βουστάσιια, χοιροστάσια, προβατοστάσια, θερμοκηπίου τύπου κατασκευές

Συγγραφέας: Χ. Νικήτα-Μαρτζοπούλου
ISBN: 9789607425959
Σελίδες: 440
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2006


Οι πρωταρχικοί παράγοντες που καθορίζουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη και αποδοτικότητα των παραγωγικών ζώων είναι ο γενότυπος, η διατροφή και το περιβάλλον στο οποίο διαβιούν. Το περιβάλλον είναι ο χώρος στον οποίο τα ζώα αναπτύσσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα. Η ρύθμιση και ο έλεγχος του εξαρτώνται άμεσα από τον τύπο της κατασκευής.
Οι κτηνοτροφικές κατασκευές, τομέας της Γεωπονικής Επιστήμης, έχουν σαν αντικείμενο τη διαπραγμάτευση όλων εκείνων των παραγόντων που, εκτός από τους γενετικούς και της διατροφής, συντελούν στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των ζώων. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την κατασκευή και τον εξοπλισμό κτηνοτροφικών κτιρίων με πλήρη ανταπόκριση στις φυσιολογικές ανάγκες των ζώων και ταυτόχρονη εξασφάλιση μιας οικονομικής λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσπάθεια για τη δημιουργία διδακτικού βοηθήματος των φοιτητών του Τμήματος Γεωπονίας που διδάσκονται το μάθημα των Κτηνοτροφικών Κατασκευών. Ωστόσο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο και σε όσους ασχολούνται με το σχετικό αντικείμενο. Περιλαμβάνει τη χωροταξική οργάνωση των κτηνοτροφικών μονάδων, τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος των ζώων, μεθόδους ρύθμισης και ελέγχου του περιβάλλοντος και τέλος, ανάπτυξη των κατασκευαστικών στοιχείων καθώς και του εξοπλισμού των βουστασίων, χοιροστασίων και προβατοστασίων.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...