My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης


Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης

View larger image

CODE: 028021

List price: 46,00
Our price: 41,40
You save: 4,60 (10%)
9789604673780
Σπυρίδων Α. Γεωργάκης

Description
Reviews

Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης

Author: Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
ISBN: 9789604673780
Pages: 324
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2012


Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε επίπεδο με τα τρόφιμα. Στο επιστημονικό προσωπικό και τους φοιτητές Πανεπιστημιακών Σχολών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (Κτηνιατρικές, Γεωπονικές Σχολές, Σχολές Χημικών και Χημικών Μηχανικών, Σχολές Επιστημών Υγείας, Σχολές Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων, Διατροφής). Απευθύνεται ακόμα στο επιστημονικό προσωπικό των Δημοσίων Υπηρεσιών, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης [ΕΦΕΤ. Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Γ.Χ. του Κράτους, Τελωνειακές Υπηρεσίες, Ερευνητικά Ιδρύματα κ.α.]. Τα επιστημονικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων ζωικής προέλευσης;, θα βρουν πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τα θέματα που άπτονται της δομαισθητικής εκτίμησης των τροφίμων που παράγουν, στην προσπάθεια τους για βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...