Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Εισαγωγή στις διεργασίες καθαρισμού, νερού και λυμάτων


Εισαγωγή στις διεργασίες καθαρισμού, νερού και λυμάτων

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 106001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 59,21
Η Τιμή μας: 53,29
Κερδίζετε : 5,92 (10%)
9789604183968
Κωνσταντίνος Β. Χρυσικόπουλος

Περιγραφή
Reviews

Εισαγωγή στις διεργασίες καθαρισμού, νερού και λυμάτων

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Β. Χρυσικόπουλος
ISBN: 9789604183968
Σελίδες: 559
Σχήμα: 18 X 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2013


Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο να εφοδιάσει σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων (Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολιτικών Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Υδρογεωλόγων) με το απαραίτητο υπόβαθρο για ουσιαστική κατανόηση των γενικών αρχών, σχετικά με τον καθαρισμό του νερού και των λυμάτων. Ευρύτερα, το βιβλίο υποστηρίζει τα μαθήματα, τα οποία στοχεύουν στην διερεύνηση και εμβάθυνση του γνωστικού αντικειμένου της Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του βιβλίου είναι βασισμένο στις πανεπιστημιακές σημειώσεις για το μάθημα του Καθαρισμού Νερού του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα περισσότερα θέματα που εξετάζει αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται σε βάθος, σκόπιμα, ώστε οι φοιτητές να μπορούν να κατανοήσουν πλήρως όλες τις απαραίτητες επιστημονικές αρχές, οι οποίες είναι ικανές να δώσουν το ερέθισμα για περισσότερη και αποτελεσματικότερη έρευνα και επιστημονική αναζήτηση. Τα κεφάλαια του βιβλίου είναι αυτοτελή ώστε ο αναγνώστης να μην χρειάζεται να ανατρέχει σε άλλα βιβλία για συμπληρωματικές διευκρινίσεις. Κάθε κεφάλαιο αρχίζει με θεμελιώδεις αρχές και στη συνέχεια ακολουθούν επιλεγμένα παραδείγματα. Παρόλο που στο βιβλίο αυτό έγινε προσπάθεια να δοθεί έμφαση στη θεωρητική ανάλυση, ο διδάσκων έχει τη δυνατότητα να επιμείνει περισσότερο σε εφαρμογές εστιάζοντας στα λυμένα παραδείγματα.

Το βιβλίο περιέχει πολλά λυμένα παραδείγματα, τα οποία στοχεύουν στο να δείξουν στους φοιτητές το πως εφαρμόζονται οι θεμελιώδεις αρχές στην επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Τα προβλήματα στοχεύουν στο να αναπτυχθεί εννοιολογική γνώση και όχι στο να παρουσιάσει απλή εφαρμογή εξισώσεων ή μαθηματικών μοντέλων. Αρκετά από τα παραδείγματα χρησιμοποιούν πραγματικά δεδομένα.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...