Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Η ελιά


Η ελιά

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015046

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 12,54
Η Τιμή μας: 11,29
Κερδίζετε : 1,25 (10%)
9789604004331
Γεώργιος Μπαλατσούρας

Περιγραφή
Reviews

Η ελιά
Καλλιέργεια με σύγχρονες μεθόδους: Τελευταίες εξελίξεις

Συγγραφέας: Γεώργιος Μπαλατσούρας
ISBN: 9789604004331
Σελίδες: 69
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2007[...] "Εν κατακλείδι" η Ελαιοκομία (Ελαιοκαλλιέργεια και αξιοποίηση των προϊόντων της) ήταν από τα πανάρχαια χρόνια και εξακολουθεί να είναι και σήμερα ο περιφρονημένος και περιθωριακός κλάδος της αγροτικής μας εκμετάλλευσης. Όμως, ήταν πάντοτε μοχλός στήριξης της εθνικής μας οικονομίας και μία από τις μοναδικές και πλούσια πηγή συναλλάγματος για τη χώρα μας.

Ήδη με την έλευση της παγκοσμιοποίησης αναμένεται μεγάλη οικονομική κρίση για τις εκτεταμένες καλλιέργειες μας (σιτηρά, καπνά, βαμβάκι, σταφί-δες-σταφύλια, φρούτα κ.λπ.), που όμως δεν θα μπορέσει να αγγίξει και την ελαιοκομία μας.

Για το λόγο αυτό το τετράτομο έργο για το ελαιόδεντρο και τα προϊόντα του (ελαιόδεντρο, ελαιόλαδο, επιτραπέζια ελιά και ελαιουργία), με τον τρόπο που έχει γραφεί και έχει κυκλοφορήσει, προορίζεται να παίξει σημαίνοντα ρόλο και να είναι η δύναμη στήριξης νέων γεωργικών εκμεταλλεύσεων, σύγχρονης και επαγγελματικής ελαιοκαλλιέργειας, που θα αντέξουν στον σκληρό ανταγωνισμό.

Η Τετραλογία προορίζεται για νέους και φιλόδοξους αγρότες με υπόβαθρο γεωπονικών και τεχνο-οικονομικών γνώσεων που να θέλουν να διαβάσουν και να υιοθετήσουν κατά την οργάνωση των επιχειρήσεων τους τα όσα έχουν διατυπωθεί στους τέσσερις τόμους, απλά και κατανοητά. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...