Οινολογία από το σταφύλι στο Κρασί
Οινολογία από το σταφύλι στο Κρασί
Συγγραφέας: Αργυρής Τσακίρης
ISBN: 9789607920058
Σελίδες: 558
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2017
Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.