Χημεία και τεχνολογία τροφίμων
Περιγραφή
Reviews
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων
Συγγραφέας: Αθανάσιος Κουτίνας, Μαρία Κανελλάκη
ISBN: 9786188415072
Σελίδες: 548
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020
Περιεχόμενα
ΦΥΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
1. Σακχαρούχα τρόφιμα
2. Αλκοολούχα ποτά – οινολογία
3. Χημεία και τεχνολογία λιπαρών υλών
4. Χυμοί και άλλα προϊόντα φρούτων
ΖΩΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
5. Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα
6. Κρέας
7. Προβιοτικά τρόφιμα
8. Μεταλλαγμένα τρόφιμα
9. Στοιχεία μικροβιολογίας, αλλοίωσης, συντήρησης τροφίμων
10. Απόβλητα βιομηχανιών
11. Ένζυμα των τροφίμων
12. Μεταλλαγμένα – νεοφανή τρόφιμα