My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, 2η έκδοση


Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, 2η έκδοση

View larger image

CODE: 165004

List price: 29,00
Our price: 26,10
You save: 2,90 (10%)
9789605780616
Χρήστος Κεχαγιάς, Ευσταθία Τσάκαλη

Description
Reviews

Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, 2η έκδοση

Author: Χρήστος Κεχαγιάς, Ευσταθία Τσάκαλη
ISBN: 9789605780616
Pages: 698
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2020

Το βιβλίο «Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» έχει γραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν σε επιστήμες σχετικές με τα τρόφιμα, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Κατά τη συγγραφή του κατεβλήθη προσπάθεια να δοθούν όσο γίνεται πιο απλά οι βασικές γνώσεις για το γάλα, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο για την παρακολούθηση της τεχνολογίας του γάλακτος, της ποιότητας, των χαρακτηριστικών, της θρεπτικής αξίας, του τρόπου συσκευασίας και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Πιστεύουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες που έχουν δραστηριότητες στις βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος και σε υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, αφού εκτός από τη συνολική εικόνα για το γάλα και τα προϊόντα του, παρουσιάζονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η γαλακτοκομία στη χώρα μας.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...