Εισαγωγή στη χημεία τροφίμων
Περιγραφή
Reviews
Εισαγωγή στη χημεία τροφίμων
Συγγραφέας: John W. Brady
ISBN: 9789925575596
Σελίδες: 852
Σχήμα: 21 X 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ: ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΕΝΖΥΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΛΙΠΙΔΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΜΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ