Επάγγελμα μάγειρας - κοπή κρέατος και ψαριού
Περιγραφή
Reviews
Επάγγελμα μάγειρας - κοπή κρέατος και ψαριού
Συγγραφέας: Hermann Gruner, Reinhold Metz
ISBN: 9789603313441
Σελίδες: 112
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2003
Το βιβλίο αυτό είναι ένα εργαλείο παροχής γνώσεων, ένα μέσο εργασίας με βασικό χαρακτηριστικό την άρτια μεθοδολογική συγκρότησή του.
Οι εικόνες και οι 650 συνταγές που περιέχει σε συνδυασμό με την ακριβή περιγραφή βήμα-βήμα κάθε εργασίας, κάνουν το βιβλίο αυτό έναν επαγγελματικό οδηγό.
Περιέχονται πληροφορίες για:
-Είδη διατροφής
-Κρέας σφαγείου
-Κυνήγι
-Πουλερικά
-Πουλιά κυνηγιού
-Ψάρια
-Αστακοί
-Μαλάκια