Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων
Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων
Author: Νικόλαος Π. Ζόγκζας
ISBN: 9789604187119
Pages: 400
Format: 17 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2017
Περιέχει:
Συστήματα Μονάδων,
ΜΕΡΟΣ Α: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Εισαγωγή στην Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική, Ο 1ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Το Εργαζόμενο Ρευστό, Θερμοδυναμικές Μεταβολές, Ο 2ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Η Ψυκτική Μηχανική, Ψυχρομετρία, Καύση,
ΜΕΡΟΣ Β: ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΑΣ, Η Μετάδοση της Θερμότητας, Διάχυση και Μεταφορά Μάζας, Ισοζύγια Μάζας και Ενέργειας,
ΜΕΡΟΣ Γ: ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, Υδροστατική, Φυσικά Φαινόμενα της Ροής των Ρευστών, Βασικές Εξισώσεις της Ροής των Ρευστών, Ροή μέσα σε Αγωγούς, Όργανα Μέτρησης της Ροής, Μηχανικά Μέσα Μεταφοράς των Ρευστών, Κατακάθιση, Φυγοκέντριση.