Στρουθοκάμηλος
Στρουθοκάμηλος
Ένα τέλειο σύστημα εκτροφής
Συγγραφέας: Giorgio Anderloni
ISBN: 9607370996
Σελίδες: 352
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο:
Έτος έκδοσης: 2002
Ο Giorgio Anderloni είναι διπλωματούχος της Κτηνιατρικής Σχολής του Μιλάνου, υπήρξε συντονιστής της ζωοτεχνικής και διατροφικής ομάδος της Ευρώπης και διευθυντής ζωοτεχνικών ιταλο-αγγλικών επιχειρήσεων για την επιλογή χοίρων αναπαραγωγής. Από την πρώτη εμφάνιση εκτροφείων στρουθοκαμήλου στην Ιταλία, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, άρχισε να ασχολείται και να μελετά τη ζωοτεχνία εκτροφής στρουθοκαμήλων. Στην πολυτελή αυτή έκδοση, έναν πλήρη οδηγό εκτροφής στρουθοκαμήλου, παρέχονται, με απλό αλλά αναλυτικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, όλες οι πληροφορίες για τις συνθήκες εκτροφής, την υγιεινή, την αναπαραγωγή και τα εκμεταλλεύσιμα προϊόντα της στρουθοκαμήλου. Περιλαμβάνει πλήθος συμβουλών και τεχνικών, από τους πλέον εξειδικευμένους στο είδος αυτό, για κάθε τύπο εκτροφείου.
Περιεχόμενα
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ. . . ΣΗΜΕΡΑ
ΑΤΡΟΠΙΔΩΤΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΩΟ
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ
ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΩΝ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ
Η ΕΠΩΑΣΗ
Ο ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ
ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ