Λεξικό για τυριά
Περιγραφή
Reviews
Λεξικό για τυριά
Παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση
Συγγραφέας: Anne Iburg
ISBN: 9789608208230
Σελίδες: 304
Σχήμα: 15 Χ 18
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2006
Τα καλύτερα είδη τυριού με εικόνες από το Α έως το Ω.
- Τυριά από τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Αγγλία
- Σχετικά με την προέλευση, την παραγωγή, τα συστατικά και την γεύση
- Χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την ιστορία του τυριού
- Πολλές συνταγές για πικάντικα και γλυκά πιάτα
- Πρακτικές συμβουλές στο κόψιμο και το σερβίρισμα και την επιλογή των κρασιών και των φαγητών που ταιριάζουν.