Λεξικό για αλλαντικά
Λεξικό για αλλαντικά
Συγγραφέας: Tobias Pehle, Tatjana Whemever
ISBN: 9789606753206
Σελίδες: 294
Σχήμα: 16 Χ 18
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2009
Πάνω από 60 είδη ζαμπόν, σαλαμιών και λουκάνικων από το Α έως το Ω
- Μια επισκόπηση στους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ζαμπόν, σαλαμιών και λουκάνικων και η ερμηνεία τους.
- Ένα χρήσιμο αλφαβητικό ευρετήριο των προϊόντων κρέατος.
- Η ιστορία των κρεάτων αέρος και των καπνιστών κρεάτων σε όλη την Ευρώπη και μια ματιά στις πολιτισμικές παραλλαγές.
- Από τα σνακ στα κυρίως πιάτα: πάνω από 15 συνταγές με ζαμπόν, σαλάμια και λουκάνικα.
- Έξυπνες και νόστιμες ιδέες σερβιρίσματος για τα αλλαντικά, τα πατέ, τα κρέατα, αλλά και τα λαχανικά σε πηκτή.