Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Περιγραφή
Reviews
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Συγγραφέας: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Σελίδες: 183
Σχήμα: 21 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009
Χρήσιμο εγχειρίδιο μελέτης για τον επαγγελματία chef που θέλει να ξέρει τις λεπτομέρειες για την κάθε κατηγορία ψαριού, κρέατος, πουλερικού, κυνηγιού, καθώς και για τον τρόπο κοπής τους, αφού αποτελούν βασική πρώτη ύλη για πολλές γευστικές παρασκευές.
Πλήρης εικονογράφηση, αναλυτικοί πίνακες, υγειονομικές διατάξεις, τρίγλωσσο λεξικό όρων.