Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία
Συγγραφέας: Πάρις Κυπαρισσίου
ISBN: 9789608382220
Σελίδες: 96
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010
Το βιβλίο Μικροβιολογία & Υγιεινή στην Επαγγελματική Εστίαση – για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία του συγγραφέα Πάρι Κυπαρισσίου είναι ένα βιβλίο που έχει ως στόχο να εξειδικεύσει τη γνώση όλων εκείνων που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τα επισιτιστικά επαγγέλματα.
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις.
Το βιβλίο Μικροβιολογία & Υγιεινή στην Επαγγελματική Εστίαση αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP.
Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.