Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συγγραφέας: Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
ISBN: 9789604673780
Σελίδες: 324
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2012
Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε επίπεδο με τα τρόφιμα. Στο επιστημονικό προσωπικό και τους φοιτητές Πανεπιστημιακών Σχολών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (Κτηνιατρικές, Γεωπονικές Σχολές, Σχολές Χημικών και Χημικών Μηχανικών, Σχολές Επιστημών Υγείας, Σχολές Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων, Διατροφής). Απευθύνεται ακόμα στο επιστημονικό προσωπικό των Δημοσίων Υπηρεσιών, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης [ΕΦΕΤ. Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Γ.Χ. του Κράτους, Τελωνειακές Υπηρεσίες, Ερευνητικά Ιδρύματα κ.α.]. Τα επιστημονικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων ζωικής προέλευσης;, θα βρουν πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τα θέματα που άπτονται της δομαισθητικής εκτίμησης των τροφίμων που παράγουν, στην προσπάθεια τους για βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.