Η καλλιέργεια του γκότζι
Η καλλιέργεια του γκότζι
Συγγραφέας: Γιώργος Δαουτόπουλος
ISBN:
Σελίδες: 236
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2012
Το βιβλίο περιλαμβάνει τρία κεφάλαια και έξι πολύ χρήσιμα παραρτήματα. Στο πρώτο κεφάλαιο αναπτύσσουμε την καλλιέργεια του Γκότζι με βάση τις μέχρι τώρα έρευνες και εμπειρία από την καλλιέργειά του.
Ακολουθεί το δεύτερο κεφάλαιο που εξετάζει το έδαφος σε μια πολύ πιο πλούσια έκδοση από τις 2 προηγούμενες εκδόσεις του ίδιου κεφαλαίου (16 και πλέον σελίδες). Είμαστε βέβαιοι πως θα σας βοηθήσει πολύ καλύτερα ώστε να κατανοήσετε τη σημασία του εδάφους, ιδιαίτερα για τη βιολογική καλλιέργεια, και να δρέψετε τους πλούσιους και εκλεκτούς καρπούς μιας γόνιμης και καλά φροντισμένης γης. Για εμάς, το θέμα του εδάφους, δεν έχει κλείσει και θα συνεχίσουμε και στις επόμενες εκδόσεις τον εμπλουτισμό του κεφαλαίου με χρήσιμα στοιχεία σε απλή και κατανοητή μορφή.
Στο τρίτο κεφάλαιο αναλύουμε τη χρήση των Ενεργών Μικροοργανισμών που πρέπει να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της νέας καλλιεργητικής πρακτικής που θα ακολουθήσετε.