Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Γάλα


Γάλα

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 025042

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 44,73
Η Τιμή μας: 40,25
Κερδίζετε : 4,48 (10%)
9789605080006
Χρήστος Κεχαγιάς

Περιγραφή
Reviews

Γάλα
Επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας

Συγγραφέας: Χρήστος Κεχαγιάς
ISBN: 9789605080006
Σελίδες: 427
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011


Ο συγγραφέας, μέσα από την εμπειρία του ως ερευνητής, εκπαιδευτικός και από τη συμμετοχή του σε ομάδες εργασίας και συσκέψεις της ΕΕ, της IDF και Διεθνών Οργανισμών έγραψε αυτό το βιβλίο που παρέχει όλες τις βασικές γνώσεις για την κατανόηση των νέων εξελίξεων στην επιστήμη και τεχνολογία του γάλακτος, των ελέγχων για τη διασφάλιση ποιότητας και των μεταβολών που γίνονται στο νομοθετικό πλαίσιο για την κάλυψη των απαιτήσεων των καταναλωτών

Περιεχόμενα:

Α: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1. Παραγωγή Γάλακτος και Παράγοντες που το επηρεάζουν
2. Συστατικά και Ιδιότητες

Β: ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
3. Φυσικοχημικές Ιδιότητες
4. Διατροφική Αξία του Γάλακτος

Γ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
5. Συστήματα Ποιότητας και Διαχείριση Κινδύνων για το γάλα και τα προϊόντα του
6. Ποιότητα Νωπού Γάλακτος

Δ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
7. Θερμικά Επεξεργασμένα Είδη γάλακτος που κυκλοφορούν στην αγορά
8. Γιαούρτι και άλλα ζυμωμένα γάλατα
9. Βασικές γνώσεις στην Τεχνολογία και διασφάλιση της ποιότητας των τυριών
10. Βούτυρο
11. Συμπυκνωμένο γάλα
12. Σκόνη Γάλακτος
13. Παγωτά
14. Βασικές Γνώσεις στα θέματα αναγέννησης και ανασύστασης των συστατικών του γάλακτος
15. Χρησιμοποίηση συστατικών του γάλακτος στην Παρασκευή τροφίμων

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...