Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Περιγραφή
Reviews
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Συγγραφέας: Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος
ISBN: 9789601220161
Σελίδες: 540
Σχήμα: 21 X 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.