Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων


Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 023033

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 55,00
Η Τιμή μας: 49,50
Κερδίζετε : 5,50 (10%)
9789601220161
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος

Περιγραφή
Reviews

Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Συγγραφέας: Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος
ISBN: 9789601220161
Σελίδες: 540
Σχήμα: 21 X 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...