Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων
Περιγραφή
Reviews
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων
Συγγραφέας: Ανθιμία Μπατρίνου
ISBN: 978-960-489-108-5
Σελίδες: 196
Σχήμα:
Εξώφυλλο:
Έτος έκδοσης: 2011
Στο παρόν βιβλίο, γίνεται μία προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα της Σύγχρονης Βιοτεχνολογίας Τροφίμων με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Παρουσιάζονται οι βασικές γνώσεις για τις τεχνικές του ανασυνδυασμένου DNA και όλο το φάσμα των εφαρμογών τους για την παραγωγή τροφίμων. Εκτίθενται οι πρόσφατες επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις καθώς επίσης θίγονται οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί, με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος με αντικειμενικό και ολοκληρωμένο τρόπο.