Ποτά - Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Ποτά - Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Author: Alan H. Varman, Jane P. Sutherland
ISBN: 9604113801
Pages: 419
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2007
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να δώσει σε όποιον έχει κάποιες βασικές γνώσεις χημείας και μικροβιολογίας, μια γνώση των ποτών από τεχνική άποψη, η οποία είναι εύκολη στην κατανόηση, αλλά και με αρκετές λεπτομέρειες που είναι πράγματι χρήσιμες σε μη πτυχιούχους και σπουδαστές και σε εκείνους που μπαίνουν στον όχι οικείο κόσμο της βιομηχανίας.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Μεταλλικό νερό και άλλα είδη εμφιαλωμένου νερού.
Χυμοί φρούτων.
Αναψυκτικά.
Τσάι.
Καφές.
Κακάο, σοκολάτα και συναφή ποτά.
Αλκοολούχα ποτά Ι: Μπίρα.
Αλκοολούχα ποτά ΙΙ: Κρασιά και συναφή ποτά.
Αλκοολούχα ποτά ΙΙΙ:
Αποστάγματα.