Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Συγγραφέας: Ιωάννης Αμβροσιάδης
ISBN: 9603570680
Σελίδες: 364
Σχήμα: 17 X 25
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2005
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η ανησυχία του καταναλωτή για την ποιότητα των τροφίμων που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι του, αναγκάζει τις βιομηχανίες να αναζητούν τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων τροφίμων. Στην επίτευξη του στόχου αυτού συμβάλλει η εφαρμογή του συστήματος HACCP. Το βιβλίο αυτό παρέχει τις πληροφορίες ώστε να μπορέσει ο ενδιαφερόμενος να αναπτύξει, να εφαρμόσει και να επιθεωρήσει ένα τέτοιο σύστημα.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος
Διασφάλιση της υγιεινής αξίας των τροφίμων. Εισαγωγή στο σύστημα HACCP
Μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος HACCP
Σχεδιασμός και προετοιμασία του συστήματος HACCP
Μελέτη και ανάπτυξη του συστήματος HACCP
Ανάλυση και εφαρμογή των 7 αρχών του συστήματος HACCP
Εγκατάσταση του συστήματος HACCP
Επιθεώρηση, πιστοποίηση και συντήρηση του συστήματος HACCP
Πρακτικές εφαρμογές του συστήματος HACCP