My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP


Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP

View larger image

CODE: 024035

List price: 28,00
Our price: 25,20
You save: 2,80 (10%)
9603570680
Ιωάννης Αμβροσιάδης

Description
Reviews

Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP

Author: Ιωάννης Αμβροσιάδης
ISBN: 9603570680
Pages: 364
Format: 17 X 25
Binding: Paperback
Pub. Year: 2005



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η ανησυχία του καταναλωτή για την ποιότητα των τροφίμων που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι του, αναγκάζει τις βιομηχανίες να αναζητούν τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων τροφίμων. Στην επίτευξη του στόχου αυτού συμβάλλει η εφαρμογή του συστήματος HACCP. Το βιβλίο αυτό παρέχει τις πληροφορίες ώστε να μπορέσει ο ενδιαφερόμενος να αναπτύξει, να εφαρμόσει και να επιθεωρήσει ένα τέτοιο σύστημα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος
Διασφάλιση της υγιεινής αξίας των τροφίμων. Εισαγωγή στο σύστημα HACCP
Μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος HACCP
Σχεδιασμός και προετοιμασία του συστήματος HACCP
Μελέτη και ανάπτυξη του συστήματος HACCP
Ανάλυση και εφαρμογή των 7 αρχών του συστήματος HACCP
Εγκατάσταση του συστήματος HACCP
Επιθεώρηση, πιστοποίηση και συντήρηση του συστήματος HACCP
Πρακτικές εφαρμογές του συστήματος HACCP

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...