Ασφάλεια τροφίμων (HACCP)
Ασφάλεια τροφίμων (HACCP)
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Συγγραφέας: Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης
ISBN: 9601209131
Σελίδες: 462
Σχήμα: 21 Χ 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2001
Περιεχόμενα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ HACCP.19
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.23
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.43
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP.75
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.105
ΟΡΟΛΟΓΙΑ.121
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.123
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.141
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.191
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.227
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.269
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ).283
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.295
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.323
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.347
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. 377
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. 415