Το αμπέλι
Περιγραφή
Reviews
Το αμπέλι
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Συγγραφέας: Συλλογικό
ISBN: 9789608455566
Σελίδες: 96
Σχήμα: 14 X 20
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009
Η καλλιέργεια του αμπελιού, για την παραγωγή καρπού και κρασιού είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της γεωργίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Το Αμπέλι" η συντακτική ομάδα καταγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον εμβολιασμό
- Την εγκατάσταση
- Το κλάδεμα και την υποστύλωση
- Τις καλλιεργηηκές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας αμπέλι και συνεχίστε την ιστορία του, απολαμβάνοντας τους υπέροχους καρπούς του.