Aρχές τεχνολογίας τροφίμων
Περιγραφή
Reviews
Aρχές τεχνολογίας τροφίμων
Συγγραφέας: Βασίλειος Κιοσέογλου, Γεώριος Μπλέκας
ISBN: 9789609828857
Σελίδες: 263
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010
Στο βιβλίο δίνεται έμφαση στην παραγωγή τροφίμων με αξιοποίηση της δράσης ενζύμων και μικροοργανισμών καθώς και στη συντήρηση και τη συσκευασία των τροφίμων. Επίσης αναφέρονται συνοπτικά οι αρχές της επεξεργασίας των πρώτων υλών στις βιομηχανίες τροφίμων και οι επιπτώσεις τους στη σύσταση και τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.