Aρχές Τεχνολογίας Τροφίμων
Description
Reviews
Aρχές Τεχνολογίας Τροφίμων
Author: Άννα Πολυχρονιάδου - Αληχανίδου
ISBN: 9789609828857
Pages: 263
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010
Στο βιβλίο δίνεται έμφαση στην παραγωγή τροφίμων με αξιοποίηση της δράσης ενζύμων και μικροοργανισμών καθώς και στη συντήρηση και τη συσκευασία των τροφίμων. Επίσης αναφέρονται συνοπτικά οι αρχές της επεξεργασίας των πρώτων υλών στις βιομηχανίες τροφίμων και οι επιπτώσεις τους στη σύσταση και τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.