Χημεία Τροφίμων
Χημεία Τροφίμων
Author: Δημήτριος Μπόσκου
ISBN: 9607013220
Pages: 316
Format: 17 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2004
Πρόσφατα δεδομένα για τη σημασία διατροφικών συστατικών, νέα προϊόντα, ευρήματα οφειλόμενα σε νέες αναλυτικές τεχνικές, βαθύτερη γνώση των φυσικών προϊόντων και των συστατικών των τροφίμων, καινούργια πρόσθετα, βιοτε- χνολογικά προϊόντα, ρυπαντές και άλλα προβλήματα από την παρουσία βλαβε- ρών ουσιών στα τρόφιμα, κατέστησαν αναγκαία μια νέα έκδοση με προσθήκες και αλλαγές. Καινοτομία της νέας Ε΄ έκδοσης του βιβλίου είναι η προσθήκη ενός πλήρους καταλόγου των προσθέτων με τους αριθμούς Ε από τα sites brynyollie hacsg με συμπληρώσεις και διορθώσεις του συγγραφέα.
Με την έκδοση αυτή εξυπηρετείται καλύτερα ο αρχικός στόχος, που είναι ένα βοήθημα στα χέρια των φοιτητών αλλά και των επιστημόνων και τεχνολόγων τροφίμων που να καλύπτει τις πιο σημαντικές και σύγχρονες γνώσεις στο πεδίο της Χημείας Τροφίμων και παράλληλα να διευκολύνει τη σύνδεση του επιστημονικού αυτού πεδίου με συγγενικούς κλάδους όπως η Βιοχημεία Τροφίμων, η Διατροφή, η Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων, η Βιοτεχνολογία και η Τοξικολογία Τροφίμων.