Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Γεωργικές Βιομηχανίες

Σελίδες:   1 2 3 4    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities (Εγχειρίδιο εξευγενισμού ζάχαρης - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities (Εγχειρίδιο εξευγενισμού ζάχαρης - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008172

Τιμή: 485,91

Handbook of Sugar Refining: A Manual for the Design and Operation of Sugar Refining Facilities

Συγγραφέας: Chung Chi Chou
ISBN: 9780471183570
Σελίδες: 768
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2000

   

Postharvest: An introduction to the physiology and handling of fruit, vegetables and ornamentals, 5th edition (Μετασυλλεκτική φυσιολογία και μεταχείριση οπωροκηπευτικών και καλλωπιστικών - έκδοση στα αγγλικά)
Postharvest: An introduction to the physiology and handling of fruit, vegetables and ornamentals, 5th edition (Μετασυλλεκτική φυσιολογία και μεταχείριση οπωροκηπευτικών και καλλωπιστικών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004149

Τιμή: 63,58

Postharvest: An introduction to the physiology and handling of fruit, vegetables and ornamentals, 5th edition

Συγγραφέας: R. Wills, B. McGlasson, D. Graham, D. Joyce
ISBN: 9781845932275
Σελίδες: 252
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2007

 
 

Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004150

Τιμή: 260,39

Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce

by S P Burg, Retired Consultant, Miami, Florida, USA

Pub Date: June 2004
Hardback
672 pages

   

New Technologies and the Future of Food and Nutrition (Νέες τεχνολογίες και το μέλλον τροφίμων και διατροφής - έκδοση στα αγγλικά)
New Technologies and the Future of Food and Nutrition (Νέες τεχνολογίες και το μέλλον τροφίμων και διατροφής - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008225

Τιμή: 169,60

New Technologies and the Future of Food and Nutrition

Συγγραφέας: Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg
ISBN: 9780471554080
Σελίδες: 192
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1991

 
 

Dairy Processing: Improving Quality (Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)
Dairy Processing: Improving Quality (Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005007

Τιμή: 242,82

Dairy Processing: Improving Quality

Συγγραφέας: Gerrit Smit
ISBN: 9780849317583
Σελίδες: 536
Σχήμα: 16 Χ 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2003

   

Dairy Science and Technology, Second Edition (Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος - έκδοση στα αγγλικά)
Dairy Science and Technology, Second Edition (Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005008

Τιμή: 150,57

Dairy Science and Technology, Second Edition

Συγγραφέας: Pieter Walstra, Jan T. M. Wouters, Tom J. Geurts
ISBN: 9780824727635
Σελίδες: 808
Σχήμα: 16 Χ 23
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2005

 
 

Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (Παθογόνοι μικροοργανισμοί τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control (Παθογόνοι μικροοργανισμοί τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005013

Τιμή: 250,15

Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control

Συγγραφέας: Clive de W. Blackburn, Peter McClure
ISBN: 9780849312137
Σελίδες: 521
Σχήμα: 16 Χ 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2002

   

Fresh-cut Fruits and Vegetables: Science, Technology, and Market

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005015

Τιμή: 154,96

Fresh-cut Fruits and Vegetables: Science, Technology, and Market

Olusola Lamikanra

ISBN: 9781587160301
ISBN 10: 1587160307
Publication Date: 2/14/2002
Number of Pages: 480

 
 

Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Επεξεργασία φρούτων και λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)
Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Επεξεργασία φρούτων και λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005017

Τιμή: 226,72

Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality

Συγγραφέας: Wim Jongen
ISBN: 9780849315411
Σελίδες: 388
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2002

   

Fruit and Vegetable Quality: An Integrated View (Ποιότητα φρούτων και λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)
Fruit and Vegetable Quality: An Integrated View (Ποιότητα φρούτων και λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005018

Τιμή: 143,24

Fruit and Vegetable Quality: An Integrated View

Συγγραφέας: Robert L. Shewfelt, Bernhard Bruckner
ISBN: 9781566767859
Σελίδες: 352
Σχήμα: 16 Χ 23
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2000

 

Σελίδες:   1 2 3 4    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...