My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Food Science and Technology

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Sort by:    Product     Price     Default    

 

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

CODE: 285002

Contact us for availability and price.

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Author: Αντώνιος Μαντής, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Φλετούρης, Απόστολος Αγγελίδης
ISBN: 9789606020179
Pages: 648
Format: 17 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2015

   

The Miracle of olive oil & table olives (Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά - έκδοση στα αγγλικά)
The Miracle of olive oil & table olives (Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 110005

Price: 14,95

The Miracle of olive oil & table olives

Author: Απόστολος Κυριτσάκης, Ελευθερία Καραμεσίνη
ISBN: 9789609393102
Pages: 142
Format: 17 X 24
Binding: Paperback 
Pub. Year: 2018

 
 

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα

CODE: 167001

Price: 19,80

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Tροφογνωσία, εμπορευματογνωσία

Author: Πάρις Κυπαρισσίου, Σταματία Μαζαράκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου
ISBN: 9789608382046
Pages: 253
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010

   

HACCP
HACCP - Η ποιοτική προσέγγιση

CODE: 001091

Price: 25,00

HACCP - Η ποιοτική προσέγγιση
Με εφαρμοσμένα παραδείγματα

Author: Ευάγγελος Ευμορφόπουλος
ISBN: 9786185252182
Pages: 320
Format: 17 X 24
Binding: Hardback 
Pub. Year: 2020

 
 

Ενόργανη χημική ανάλυση
Ενόργανη χημική ανάλυση

CODE: 046030

Price: 85,86

Ενόργανη χημική ανάλυση
Εφαρμογές σε τρόφιμα και ποτά

Author: Μιχαήλ Σ. Μπρατάκος
ISBN: 9789600237542
Pages: 1004
Format: 21 X 29
Binding: Paperback  
Pub. Year: 2021

   

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίασ
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

CODE: 167003

Price: 12,60

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία

Author: Πάρις Κυπαρισσίου
ISBN: 9789608382220
Pages: 96
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010

 
 

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

CODE: 167004

Contact us for availability and price.

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Author: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Pages: 183
Format: 21 X 23
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009

   

Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών

CODE: 167005

Price: 23,40

Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Food & Beverage Management

Author: Ιωάννης Πατεστής
ISBN: 9789608382183
Pages: 224
Format: 20 X 26
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009

 
 

Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων
Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων

CODE: 043011

Price: 17,10

Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων

Author: Κρίτων Γρηγοράκης, Ιωάννης Τσάκνης
ISBN: 9789604910830
Pages: 264
Format: 17 X 24
Binding: Paperback 
Pub. Year: 2014

   

HACCP
HACCP

CODE: 419001

Price: 31,49

HACCP
Από το Η εως το P

Author: Γιάννης Ζαμπετάκης, Νίκος Γδοντέλης
ISBN: 9789608767867
Pages: 215
Format: 17 X 24
Binding: Paperback 
Pub. Year: 2006

 

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...