Άλλο ένα ακόμα βιβλίο από τον καθηγητή Γαστρονομικής τέχνης κ. Γ. Κλειδαρά, που αφορά ότι έχει να κάνει με την Παραγωγή, τα Είδη και το Σερβίρισμα του Κρασιού, καθώς και κάθε άλλου είδους ροφήματος (Καφέ, Κοκτέιλ, Ποτά). Μέσα από τις έγχρωμες φωτογραφίες των Ποτών & τους πίνακες, ο αναγνώστης μαθαίνει από πού προέρχεται το κάθε ρόφημα-ποτό, τρόπους παραγωγής του και συνταγές, με τι μπορεί να συνδυαστεί κλπ.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
1. ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ & ΚΡΑΣΙ
Γενικά Στοιχεία, Τα Είδη, Ο Χαρακτήρας, Η Οινοποίηση, Σερβίρισμα Κρασιών
2. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΩΝ
Γενικές Αρχές, Πίνακες
3. ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡ
Γενικά Στοιχεία Μπαρ, Το Προσωπικό και η Εργασία του, Τα είδη των Ποτών, Ο Κόσμος των Κοκτέιλ.
4. Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ
Ο Καφές, Κακάο Σοκολάτα και Χαρούπι, Είδη Τσαγιού και Ροφήματα.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ