ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ από 60€ και άνω!
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Biological Ice Nucleation and Its Applications

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

Biological Ice Nucleation and Its Applications

Biological Ice Nucleation and Its Applications

Edited by Richard E. Lee, Jr.,
Gareth J. Warren, and L.V. Gusta

A select group of bacteria plays a key role in the phenomenon of ice nucleation; their actions having an impact on the frost sensitivity of plants, the winter survival of certain insects, and even on weather systems. This is the first book to integrate the ice nucleation research of plant physiologists, crop scientists, microbiologists, biochemists, bacteriologists, entomologists, and food scientists worldwide.

Το έχεις διαβάσει; Γράψε πρώτος μια αξιολόγηση!

Περιγραφή
Αξιολογήσεις (0)
Σχετικές κατηγορίες
Άμεσα διαθέσιμο
  • Καλέστε για διαθεσιμότητα και τιμή