Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Ο κατάλογός μας (PDF) | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Κάνω το δικό μου κρασί


Κάνω το δικό μου κρασί

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 011021

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8,00
Η Τιμή μας: 7,20
Κερδίζετε : 0,80 (10%)
9789607920317
Αργυρής Τσακίρης

Περιγραφή
Reviews

Κάνω το δικό μου κρασί

Συγγραφέας: Αργυρής Τσακίρης
ISBN: 9789607920317
Σελίδες: 112
Σχήμα: 14 X 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2003


Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες , για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί το κρασί, για τον ιδανικό χώρο οινοποίησης. Θα βρείτε ακόμη την επιλογή και τις φροντίδες των βαρελιών, τον τρόπο παραγωγής γλυκών, αφρωδών κρασιών και ρετσίνας, μια εισαγωγή στη γευσιγνωσία του κρασιού και για τις αναλύσεις του κρασιού. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται καταρχήν στους ανθρώπους, που θέλουν το καθημερινό κρασί τους με το μικρότερο κόστος. Σε αυτή την περίπτωση, οι απαιτήσεις είναι απλές και το βαρέλι παίζει τον απλό ρόλο του δοχείου οινοποίησης και διαφύλαξης του κρασιού. Όμως, γίνεται και μια προσπάθεια να προσεγγιστεί η οινοποίηση για την παραγωγή κρασιών ποιότητας με τη βοήθεια του βαρελιού. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δρύινο βαρέλι ως το μοναδικό μέσο για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...