Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Ο κατάλογός μας (PDF) | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία


Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 379001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35,00
Η Τιμή μας: 31,50
Κερδίζετε : 3,50 (10%)
9789609732222
Χαράλαμπος Προεστός, Παναγιώτα Μαρκάκη

Περιγραφή
Reviews

Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία

Συγγραφέας: Χαράλαμπος Προεστός, Παναγιώτα Μαρκάκη
ISBN: 9789609732222
Σελίδες: 362
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2017


Στις μέρες μας τόσο ο καταναλωτής όσο και οι επιχειρήσεις τροφίμων και οι ελεγκτικοί φορείς ενδιαφέρονται όλο και πιο πολύ σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Το βιβλίο αυτό στο πρώτο μέρος του καλύπτει τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων, δίνοντας έμφαση στην κατανόηση, ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος HACCP. Επίσης επεξηγούνται πρότυπα για τη διαδικασία πιστοποίησης (IS 22000, ISO 9001, FSSC 22000 κ.α.) [...]

[...] Το βιβλίο κρίνεται απαραίτητο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της επιστήμης των τροφίμων καθώς και των θετικών επιστημών (χημικούς, βιολόγους, κτηνιάτρους, γεωπόνους, μικροβιολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, επόπτες δημόσιας υγείας, διατροφολόγους) καθώς και επιστήμονες και εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, συμβούλους επιχειρήσεων και στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και επιχειρήσεων τροφίμων γενικά.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...