My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία


Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία

View larger image

CODE: 379001

List price: 35,00
Our price: 31,50
You save: 3,50 (10%)
9789609732222
Χαράλαμπος Προεστός, Παναγιώτα Μαρκάκη

Description
Reviews

Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία

Author: Χαράλαμπος Προεστός, Παναγιώτα Μαρκάκη
ISBN: 9789609732222
Pages: 362
Format: 17 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2017


Στις μέρες μας τόσο ο καταναλωτής όσο και οι επιχειρήσεις τροφίμων και οι ελεγκτικοί φορείς ενδιαφέρονται όλο και πιο πολύ σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Το βιβλίο αυτό στο πρώτο μέρος του καλύπτει τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων, δίνοντας έμφαση στην κατανόηση, ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος HACCP. Επίσης επεξηγούνται πρότυπα για τη διαδικασία πιστοποίησης (IS 22000, ISO 9001, FSSC 22000 κ.α.) [...]

[...] Το βιβλίο κρίνεται απαραίτητο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της επιστήμης των τροφίμων καθώς και των θετικών επιστημών (χημικούς, βιολόγους, κτηνιάτρους, γεωπόνους, μικροβιολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, επόπτες δημόσιας υγείας, διατροφολόγους) καθώς και επιστήμονες και εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, συμβούλους επιχειρήσεων και στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και επιχειρήσεων τροφίμων γενικά.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...