Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Ο κατάλογός μας (PDF) | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Φυσιολογία φυτών


Φυσιολογία φυτών

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 279007

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 93,50
Η Τιμή μας: 84,15
Κερδίζετε : 9,35 (10%)
9786185105365
Ιωάννης Β. Τσέκος

Περιγραφή
Reviews

Φυσιολογία φυτών

Συγγραφέας: Ιωάννης Β. Τσέκος
ISBN: 9786185105365
Σελίδες: 856
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2014


Η Φυσιολογία αποτελεί τον επιστημονικό κλάδο που ερευνά τις αντιδράσεις και χημικούς μηχανισμούς που πραγματοποιούνται στη ζωντανή ύλη. Συγκεκριμένα έχει ως αντικείμενο έρευνας τις λειτουργικές δράσεις των οργανισμών, των οργάνωνμ των ιστών, των κυττάρων και των υποκυτταρικών συστατικών, καθώς και τον προδιορισμό των αιτιω΄ν που προκαλούν τις ζωϊκές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Είναι γνωστό ότι το κύτταρο αποτελεί τη θεμελιώδη δομική και λειτουργική μονάδα όλων των οργανισμών. Κατά συνέπεια, η κατανόηση των λειτουργικών δράσεων των κυτταρικών οργανιδίων σε συσχετισμό με τη δομή τους, αποτελεί στόχο με εξαιρετική σημασία για τηνέρευνα όχι μόνο του ολοκληρώματος που ονομάζουμε κύτταρο, αλλά και της ενότητας που αντιπροσωπεύει κάθε πολυκύτταρος οργανισμός.
Συγκεκριμένα το βιβλίο αυτό έχει ως αντικείμενο τις φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες των φυτών, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από δομές, είτε η διεργασία είναι αναταλλαγή αερίων στο φύλλο, αγωγή του νερού στο ξύλωμα, φωτοσύνθεση στο χλωροπλάστη, είτε μεταφορά ιόντων διαμέσου της πλασματικής μεμβράνης. Σε κάθε επίπεδο, η δομή καιη λειτουργία αντιπροσωπεύουν διάφορα πλαίσια αναφοράς μιας βιολογικής ενότητας.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...