Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Ειδική και διαγνωστική παθολογική ανατομική των ζώων


Ειδική και διαγνωστική παθολογική ανατομική των ζώων

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 024065

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 37,82
Η Τιμή μας: 34,04
Κερδίζετε : 3,78 (10%)
9789603571131
Βασίλειος Χρ. Ψύχας

Περιγραφή
Reviews

Ειδική και διαγνωστική παθολογική ανατομική των ζώων

Συγγραφέας: Βασίλειος Χρ. Ψύχας
ISBN: 9789603571131
Σελίδες: 218
Σχήμα: 21 Χ 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2013


Το σκεπτικό για την έκδοση του βιβλίου αυτού ήταν η δημιουργία ενός συγγράμματος Παθολογικής Ανατομικής, συνοπτικού και εύχρηστου, που θα βοηθά στην κατανόηση των εννοιών οι οποίες σχετίζονται με το καρδιαγγειακό, το αιμοποιητικό και το λεμφικό σύστημα των ζώων. Καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε το βιβλίο να απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς, όσο και σε μεταπτυχιακούς φοτητές, αλλά και να αποτελεί χρήσιμο βοήθημα στους ασκούντες την Κτηνιατρική πράξη.

Το κείμενο του βιβλίου διαιρείται σε δέκα ενότητες οι οποίες πλαισιώνονται από μεγάλο αριθμό φωτογραφιών (420) κυρίως μακροσκοπικών και σε μικρότερο βαθμό ιστολογικών αλλοιώσεων, καθώς και από πίνακες, σχεδιαγράμματα (18) και ένθετα (10). Στις ενότητες 1-5 και 7-9 περιγράφονται οι αλλοιώσεις των διαφόρων οργάνων του καρδιαγγειακού, αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος.
Στις ενότητες 6 και 10 περιγράφονται νοσήματα και παθολογικές καταστάσεις των ζώων στις οποίες ο παθογενετικός μηχανισμός και οι κύριες και με διαγνωστική αξία αλλοιώσεις εντοπίζονται στο καρδιαγγειακό σύστημα ή το αιμοποιητικό-λεμφικό σύστημα, αντίστοιχα.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...