Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Handbook of Vegetable Preservation and Processing (Εγχειρίδιο συντήρησης και επεξεργασίας λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)


Handbook of Vegetable Preservation and Processing (Εγχειρίδιο συντήρησης και επεξεργασίας λαχανικών - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005027

Τιμή: 198,89
9780824743017
Y.H. Hui, Sue Ghazala, Dee M. Graham, K.D. Murrell, Wai-Kit Nip

Περιγραφή
Reviews

Handbook of Vegetable Preservation and Processing

Συγγραφέας: Y.H. Hui, Sue Ghazala, Dee M. Graham, K.D. Murrell, Wai-Kit Nip
ISBN: 9780824743017
Σελίδες: 752
Σχήμα: 19 Χ 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2003



• Examines the principles of traditional vegetable processing procedures such as canning, drying, freezing, fermenting, and chemical preservation
• Represents the vanguard in the field with research from more than 35 international experts spanning governmental, industrial, and academic sectors
• Considers recent issues in vegetable processing safety such as modified atmosphere packaging, macroanalytical methods, and new technologies in microbial inactivation

Representing the vanguard in the field with research from more than 35 international experts spanning governmental, industrial, and academic sectors, the Handbook of Vegetable Preservation and Processing compiles the latest science and technology in the processing and preservation of vegetables and vegetable products. This reference serves as the only guide to compile key tools used in the United States to safeguard and protect the quality of fresh and processed vegetables. A vast and contemporary source, it considers recent issues in vegetable processing safety such as modified atmosphere packaging, macroanalytical methods, and new technologies in microbial inactivation.
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...