Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Butchering Beef (Τεμαχισμός κρέατος βοοειδών - έκδοση στα αγγλικά)


Butchering Beef (Τεμαχισμός κρέατος βοοειδών - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 211011

Τιμή: 46,00
9781612121833
Adam Danforth

Περιγραφή
Reviews

Butchering Beef
The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering

Συγγραφέας: Adam Danforth
ISBN: 9781612121833
Σελίδες: 352
Σχήμα: 21 Χ 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014


Using detailed, step-by-step photography of every stage of the process, Adam Danforth shows you exactly how to humanely slaughter and butcher cattle for beef. From creating the right pre-slaughter conditions to killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and creating cuts of meat you’ll recognize from the market, Danforth walks you through every step, leaving nothing to chance. He also covers food safety, freezing and packaging, and tools and equipment. This comprehensive reference is the only guide you need to successfully, safely, and humanely slaughter and butcher your own animal.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...