Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Λιπάσματα ανόργανα και οργανικά


Λιπάσματα ανόργανα και οργανικά

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 243001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00
Η Τιμή μας: 18,00
Κερδίζετε : 2,00 (10%)
9603170356
Πρόδρομος Κουκουλάκης

Περιγραφή
Reviews

Λιπάσματα ανόργανα και οργανικά

Συγγραφέας: Πρόδρομος Κουκουλάκης
ISBN: 9603170356
Σελίδες: 346
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1997


Η συστηματική γνώση των λιπασμάτων αποτελεί πέρα από κάθε αμφισβήτηση, τον καλύτερο τρόπο αποτελεσματικής αξιοποίησής τους στην καθημερινή γεωργική πράξη.
Δυστυχώς όμως, οι σχετικές πληροφορίες για τα λιπάσματα, ήτοι τα διάφορα είδη, τη σύσταση και την προέλευσή τους κλπ., είναι διεσπαρμένες σε διάφορα συγγράμματα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσβαση πολλών χρηστών, γεγονός που δυσχεραίνει την άμεση ενημέρωσή τους.
Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου υπαγορεύτηκε από την ανάγκη της συγκεντρωμένης και της κατά το δυνατόν συστηματικής και ολοκληρωμένης παρουσίασης του θέματος των λιπασμάτων, τα οποία αποτελούν μια βασικής σημασίας και σπουδαιότητας, εισροή, στο γεωργικό περιβάλλον, παρά την κατά καιρούς πολεμική, που εξαπολύεται εναντίον τους, λόγω της μη ορθολογικής χρήσης τους από ορισμένους χρήστες.

Το παρόν βιβλίο σκοπόν έχει να καλύψει το ανωτέρω κενό και να προσφέρει την αναγκαία πληροφόρηση κατά τρόπο ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο τόσο για τα ανόργανα όσο και τα οργανικά λιπάσματα. Και τούτο διότι, η πειραματικά και επιστημονικά διαπιστωθείσα συνεργιστική αλληλεπίδραση μεταξύ των ανόργανων θρεπτικών και της οργανικής ουσίας του εδάφους στην ανάπτυξη των φυτών, καθιστά αναγκαία τη χρήση και των δύο αυτών ειδών λιπασμάτων προς επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...