Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Farmstead and Artisan Cheeses (Παραδοσιακή τυροκομία - έκδοση στα αγγλικά)


Farmstead and Artisan Cheeses (Παραδοσιακή τυροκομία - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 018059

Τιμή: 49,00
9781601076922
Barbara Reed, Leslie Butler, Ellie Rilla

Περιγραφή
Reviews

Farmstead and Artisan Cheeses

Συγγραφέας: Barbara Reed, Leslie Butler, Ellie Rilla
ISBN: 9781601076922
Σελίδες: 148
Σχήμα: 21 Χ 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011


There is nothing like taking fresh, sweet milk and turning it into a lovely wheel of nutty, aged Gouda or a wonderful, tangy chèvre with herbs—but can you make a living as a cheesemaker?
Navigating the start-up of any business is hard work, but cheesemaking has its own special challenges. While many other publications address cheesemaking itself, this new manual walks you, as a beginning cheesemaker, through the steps necessary to decide if cheesemaking as a business is right for you.
Chapters cover:
• Evaluating your resources
• Building a business plan
• Plant layout and design
• Designing your marketing strategy
• Risk management
• Regulations

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...