Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Βιολογική γεωργία


Βιολογική γεωργία

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 178001

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.
960852489Χ
Τρύφωνας Επιτροπάκης
Περιγραφή
Reviews

Βιολογική γεωργία
Θρέψη των φυτών. Οργανικά και βιοδυναμικά λιπάσματα. Οικοσυστήματα. Βιοτεχνολογία. Εχθροί, ασθένειες, ζιζάνια. Φυτοπροστασία. Προσαρμοστικότητα των καλλιεργούμενων φυτών στον Ελλαδικό χώρο. Απόκρυφες δυνάμεις των φυτών

Συγγραφέας: Τρύφωνας Επιτροπάκης
ISBN: 960852489Χ
Σελίδες: 384
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2000Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να δείξει, ότι σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος, το παγκόσμιο οικολογικά σύστημα λειτουργεί με τέλεια αρμονία.
Η αρμονία αυτή εξασφαλίζει: υγιές έδαφος με τους κατάλληλους μικροοργανισμούς, υγιεινή ατμόσφαιρα, υγιή φυτά και ζώα, υγιείς οργανικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη κ.λπ.) και κατά συνέπεια υγιείς ανθρώπους με μακροζωία.
Η επάρκεια και η ποιότητα των αγαθών επιτυγχάνονται από τη φύση με αειφορικό τρόπο και όχι με επιβλαβείς για το περιβάλλον παρεμβάσεις.
Οι άσκοπες παρεμβάσεις ίσως να αυξάνουν ένα παράγοντα (παραγωγή, ακαθάριστο κέρδος) που εξυπηρετεί τους ολίγους, αλλά ζημιώνουν όλους τους άλλους (υγεία, καθαρό κέρδος κ.λπ.) που εξυπηρετούν το σύνολο.
Η αποκωδικοποίηση των μυστικών της φύσης και η πρακτική εφαρμογή τους θα μας φανερώσει πολλές χρήσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες που είναι ο καλύτερος τρόπος παρεμβάσεως. Το βιβλίο της "Βιολογικής Γεωργίας" περιγράφει του τρόπους με τους οποίους υλοποιούνται τ' ανωτέρω.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...