My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs


Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

View larger image

CODE: 167004

Contact us for availability and price.
9789608727489
Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
Description
Reviews

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Author: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Pages: 183
Format: 21 X 23
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009



Χρήσιμο εγχειρίδιο μελέτης για τον επαγγελματία chef που θέλει να ξέρει τις λεπτομέρειες για την κάθε κατηγορία ψαριού, κρέατος, πουλερικού, κυνηγιού, καθώς και για τον τρόπο κοπής τους, αφού αποτελούν βασική πρώτη ύλη για πολλές γευστικές παρασκευές.

Πλήρης εικονογράφηση, αναλυτικοί πίνακες, υγειονομικές διατάξεις, τρίγλωσσο λεξικό όρων.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...